שעות שינה ועבודה וחופש

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

19/04/2013 | 23:45 | מאת: מגרבי נדאל

שלום רב בן 36 בריא בדרך כלל. בעל עבודה נורמלי ללחץ נפשי ופיזי בינוני. כעצמאי בעבודה עובד ללא סידור. דוגמה: 20 שעות עבודה + 12 שעות שינה... חודש עבודה.. שבוע חופש.. 3 שעות שינה + 24 שעות עבודה + 3 שעות שינה + 12 שעות עבודה לאחר כך 3 ימים חופש כולל שינה ללא מידע על שעות.. האם זו דרך בריא ?.האם ממליץ לעשות סידור ? אם כן. איך? תודה רבה.

כן, הגוף שלנו "אוהב" סדר- בארוחות, בעבודה, במנוחה, בשינה, ביציאות, בסקס, בפעילות גופנית... איני יכול לעשות לך סידור עבודה- תצטרך לעשות זאת לבד או בעזרת מי שיכול לראות במה אתה עובד, איך אתה עובד, מה אפשר לעשות. או שזה יהיה אדם קרוב לך, או לשכור מאמן אישי שיעבוד איתך על הכנסת שפיות לאורח החיים.

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה