שאלה על בדיקת דם

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

18/04/2013 | 07:57 | מאת: לימור כהן

בתוצאות של בדיקות הדם לבדיקת ההורמונים בדם מצאתי שיש תשובה אחת חיובית גבולית ושמה "וריסלה זוסטר איי.ג'י.אם " אודה מאוד אם תוכלו לפתור עבורי את משמעותה של התוצאה הנ"ל תודה לימור המודאגת

1. אין מדובר בהורמון אלא בנוגדן. 2. מדובר בנוגדן מסוג IGM לווירוס זה שהוא ממשפחת ההרפס. 3. כאשר IGM חיובי זה מורה על מחלה עכשוית. מאחר וסיפורך אינו קשור לנוגדנים כלל ולא למחלה כלל- איני יודע מה משמעות התשובה, ומפנה אותך לרופא המטפל. 4. למרות שלא כתבת ולא רמזת, אני מנחש שמדובר בבדיקה לקראת הריון.

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה