בדיקות דם

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

13/04/2013 | 11:40 | מאת: מאור

שלום לכם ! לאחרונה מזה כחודשיים אני מרגיש עייף , תשוש , אין כוח לעשות כמעט כלום , ירידה בחשק המיני החלטתי לעשות בדיקות דם וקיבלתי תוצאות , ישנם 3 פרמטרים שיצאו מעל הנורמאל ואשמח לשמוע מה האפשרויות ומה הדוקטור חושב ! urea - 47 ( המקסימום נורמל זה 43 ) CREATININE - 1.26 ( הנורמל מקסימום 1.20) GOT (AST) - 38 ( המקסימום נורמל הוא 35 ) שלושת אלה יצאו גבוהים מהרגיל , לציין כי אני מתאמן וצורך הרבה חלבון והאם זה מעיד על משהו מסויים ומה ההמלצות , תודה רבה לעוזרים !

1. ייתכן ואתה באימון יתר ולכן תשוש. 2. אכילה לא מבוקרת, במיוחד חלבון, יכולה ליצור עומס יתר על הכליות ויכולה להיות אחראית לעיליתת אוריאה וקריאטנין- תוצרי פירוק חלבונים. 3. גש לרופא המטפל, כי ברשת אפשר להעלות השערות, אבל לא לבדוק אותך ולעקוב אחריך.

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה