שאלה לגבי תוצאות בדיקות דם בהריון

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

09/04/2013 | 20:38 | מאת: אלונה

שלום לכולם, אני בשבוע 25 ובצעתי היום בדיקת דם ששלח אותי הרופא. בתוצאות ראיתי שההמוגלובין יצא נמוך בערך של 11.7 שזה מתחת לנורמה המינימלית שהיא 12 . והמטוקריט גם יצא נמוך מהנורמה עם ערך של 35.5 שהנורמה המינימלית היא 36 . בבדיקת הדם שבצעתי לפני חודשיים התוצאות היו כמעט דומות. האם תוצאות אלו מחייבות טיפול כלשהו? אני לוקחת פרנטל 9 חודשים ששם בעיקרון יש ברזל וויטמינים השאלה אם צריך חיזוק כלשהו של הברזל? תודה

זו אנמיה רגילה של הריון הטיפול ייקבע על ידי הרופא שלך, לא ברשת

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה