ספירת דם נמוכה מאוד

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

05/04/2013 | 15:03 | מאת: דוד

שמי דוד ועברתי ניתוח שרוול לפני כחודש בערך. לפני כשבועיים התחלתי להרגיש לא טוב, מיני סחרחורות, חולשה כללית, חום שלא ירד ועוד. לפני כשבוע וקצת אושפזתי בהלל יפה, במחלקה פנימית לאחר שגילו כי אני סובל מדלקת ריאות חריפה (הצללה בריאה ימנית). מאז האישפוז כל בדיקות הדם שלי יוצאות שליליות הרבה מתחת למדדים הרגילים. חוסר בכדוריות לבנות, אדומות ועוד ועוד, פשוט הכל שלילי. שאלתי, האם אפשר לטפל בדבר זה? האם גופנו לא אמור בצורה טיבעית לתקן את מערכת הדם? כבר 10 ימים ללא כל טיפול מצד הרופאים, האם דבר זה הגיוני?

ראשית בתשובות מעבדה "שלילי" זה תקין. אז כדאי שתשנה את ההתנסחות שלך מול רופאים כי אחרת תבלבל. שנית- איני יודע מה יש לך ואם צריך לתקן משהו,או לתת לזמן לעשות את שלו שלישית- עברת הליך לא "טבעי" בצורת ניתוח. יש דברים שהגוף אינו מספיק לעשות בצורה "טבעית". מה אומר רופא המשפחה שלך??

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה