בדיקות דם - האם סיבה לדאגה?

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

01/04/2013 | 11:49 | מאת: אליסה

שלום, הנני אשה בת 37, צמחונית, רזה, בריאה בד"כ, אך סובלת מעייפות תמידית וחוסר אנרגיה. מקבלת זריקות B12 בשבועיים האחרונים. להלן תוצאות בדיקות דם אחרונות שלי: RBC=3.7 HB=12 HCT=35 MHC=32.5 PLT=140 MCHC=33.9 MCV=95 ושאר תוצאות הספירה תמיד נמצאות בחלק התחתון ביותר של ה"נורמה". IRON=124 FERRITIN=43 B12=329

כדאי לשקול ויתור על עקרונות הצמחונות מדי פעם על מנת "להטען" באנרגיה. כבר ראיתי גורו טבעונים עושים זאת משום שהבינו שזה חיוני לחיים.

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה