המוגלבין בסדר אך MCV, MCH תקינים..

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

28/03/2013 | 10:49 | מאת: לי

ביצעתי בדיקות דם, כיוון שלאחרונה אינני מרגישה טוב, עייפות וחולשה, וכל הזמן חולה בשפעת וכדומה. התוצאות יצאו: המוגלבין יצא תקין בין 12-16, באמצע. MCV 78.20 MCH 26.50 רציתי לדעת בבקשה האם התוצאות תקינות? כי לאחר שקראתי באינטרנט זה קורה בדרך כלל שהמוגלבין נמוך ויש אנמייה. אשמח לעזרה! תודה רבה!! חג שמח ומועדים לשמחה! לי *רציתי לצרף תמונה של הבדיקות אך אין אפשרות לצרף תמונה..

28/03/2013 | 10:50 | מאת: לי

1. כן אפשר לצרף. אחרים עושים זאת, למשל עם COPY-PASTE 2. אם את בכללית את יכולה להכניס שאלה בפורום בדיקות מעבדה שם. 3. את יכולה להכניס זאת לאחד מאתרי השיתוף ולשלוח לינק. 4. לעיתים בחוסר ברזל יש MCV נמוך אך המוגלובין תקין. 5. בהעדר כל מידע על השואלת איני יכול לומר דבר מה נוסף.

28/03/2013 | 11:13 | מאת: לי

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה