PROGETERONE 17 OH מעל 6.4

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

16/03/2013 | 09:59 | מאת: י.א

ביצעתי בחודשיים האחרונים את הבדיקה האמורה - כרוטינה לפני טיפולי I.V.F אני בת 40 נשואה שנה ללא הצלחה להינכס להריון ספונטאי. לפני חודש התוצאה הייתה 8.4 כשהנורמה הוא עד 5.5 (כמובן בין היום ה-3-5 למחזור החודשי). ולפני שבוע שוב ביצעתי על פי הוראת הגניקולוג והתוצאה הייתה 6.4. טרם פניתי חזרה לגניקולוג עם תשובה. מה פרוש ערך גבוה לתשובה ? האם זה יכול למנוע ביצו הטיפול I.V. אודה על תשובתכם במהרה.

הדיון בנושא אינו בתחום בו אני בקי מספיק על מנת לענות לך, משום שיש המון פקטורים הקשורים להצלחה ולא רק מדד אחד כמו רמת פרוגסטרון ברגע נתון. הרי IVF הוא הצלחת הריון בניגוד לכל הפרמטרים המקובלים את יכולה לפנות לפורום פוריות, או להתאזר בסבלנות לבחור באפשרות הטובה יותר, לדבר עם הרופא איתו את עובדת.

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה