בדיקות דם עם אנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

13/03/2013 | 19:25 | מאת: מייאו

היום אמרו לי לעשות בדיקת דם לתפקודי קרישה כולל PT,PTT וINR ולקחת אוגמנטין פעמיים ביום ולמרוח כלורפניקול על העור שזה גם אנטיביוטי. השאלה היא אם אני יכול להתחיל את הטיפול וללכת לעשות בדיקות דם או לחכות עם הטיפול ולעשות קודם בדיקות דם כי זה יפריע?

מה שאמור להפריע זו המחלה בגללה את מטופלת ופחות האנטיביוטיקה אם הבדיקות אינן דחופות, דחי אותן אם דחופות, תעשי אותן ואם יהיה משהו לא תקין, הרופא כבר יתמודד עם הדילמה

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה