בדיקות דם לצליאק

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

12/03/2013 | 12:39 | מאת: שמחה

שלום וברכה ביצעתי בדיקות דם לצליאק וקיבלתי את התשובות הנ"ל Anti-tTG-IgA->0.20au/ml negative>7.2 AU/ML Borderline:7.2-8.8 AU/ML Positive<8.8 AU/ML Immunoglobulin G 1633 mg/dI 700-160 Immunoglobulin M 159 mg/dI 40-230 Immunogllobulin A 222 mg/dI 70-400 מה זה אומר שיש לי צליאק או לא אני פשוט לא תופסת את רופא המשפחה בטל ואני עובדת עד שעה מאוחרת שהקופה כבר סגורה ואני רוצה לדעת מה קורה אם להתחיל את דיאטת הצליאק או לא

1. יש לי הרושם שהפכת את סימני ה-< וה-> בתשובת הנוגדנים. 2. אני מקווה שאיני כל כך חסר מקצועיות שאגיד לך אבחנה כל כך משמעותית ואתן לך הוראה לטיפול/ אי טיפול בלי להכירך ולדעת כל הסיפור. 3. משונה לי שאינך יכולה להתפנות מהעבודה לדבר כל כך קרדינלי בחייך.

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה