כדוריות דם אדומות

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

27/02/2013 | 12:23 | מאת: פיני

שלום.בן 57 בריא מלבד לקיחת כדורי פרדניזון עקב דלקת בגידים.לוקח 7.5 MG ביום כבר 4 חודשים. כמו כן משתמש במוצרים טבעיים-- פיטוכארד,כורכומין,MSM.בבדיקת דם נמצא. כדוריות אדומות +++ UL/150 במשטח 15-25 לממ"ק. מה המשמעות תודה

אין לי מושג מהי הבדיקה שציינת. איני מכיר בדיקת דם כפי שציינת אני נוטה לחשוב שמדובר בבדיקת שתן. אם כך זה, איני מבין מה הקשר בין בדיקת השתן לנתונים שציינת, כי לא כתבת דבר על האינדיקציה לבדיקת שתן ולא מה הרקע הבריאותי שלך בתחום זה- אבנים? ערמונית? דלקות?..

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה