חום גוף

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

26/02/2013 | 19:30 | מאת: עתליה

שלום, בת 30. בריאה בד"כ. חום הגוף שלי במצב נורמלי 36.5-36.0 כשאני מרגישה צמרמורת ותחושת חולי שאכן מתפתחת בסוף למחלה או זיהום טמפ. הגוף שלי מתחילה מ-37.0. אני יודעת שע"פ מדדים אובייקטיבים רופאים מבטלים חום גוף כזה ולכן אני שואלת אם מה שנקרא 'חום שעולה' הוא גם יחסי לחום הגוף של האדם הספציפי- ואם כך מידת החום 37.0 יכולה לרמז על מצב חולי? תודה

איני יודע למה המתמטיקה מטרידה אותך. האם בשבילך חום 37+ הרגשה רעה זה חולי? אם כן, מה איכפת לך מה חושב הרופא? את זקוקה לאישור רישמי שאת חולה? אני מתייחס לאדם כולו ולא למדד זה או אחר במנותק מהשאר

27/02/2013 | 00:04 | מאת: עתליה

לא להתייחס לבקשה שלי לבדיקה ברצינות אע"פ שיש חשד לזיהום. כשיש קריטריונים אוניברסלים אז אצלי על כל פנים הם פספסו המון פעמים מצבי זיהום שחלקם היו אמורים להיות מטופלים בזמן.

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה