גוש בצוואר

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

25/02/2013 | 12:42 | מאת: א

שלום רב יש לי ילד בן 17.5 לפני כמה ימים הוא הרגיש גוש בצוואר ונפיחות,ביקרנו אצל הרופא ביום שישי האחרון שאמר שהוא מרגיש גוש או ציסטה הצוואר מרכזי לבין בלוטת התריס הוא שלח אותנו ל-U.C ובנתיים ערכנו בדיקות דם ושקיעת דם עד כה הגיעו רק בדיקות של סרולוגיה שאומר שהבל תקין חוץ מ-LYM 43 ושקיעת דם שעומדת על 30 שאלתי היא האם זה אומר משהו נכון לעכשיו?

25/02/2013 | 15:03 | מאת: א

בהמשך לשאלתי קיבלנו בנתיים עוד שני בדיקות דם,תירגלובולין אי.בי עומד על 20 'ונוגדן אנטי תרואיד עומד על 10{פראוקסידאז}זה הכל ,אודה על תשובתך ,אני מודאגת מאוד

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה