תוצאות בדיקת דם

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

19/02/2013 | 10:50 | מאת: אביב

שלום, קיבלתי תוצאה דרך האתר של מכבי והיא מסומנת באדום אשמח להבין מדוע Creatinine (B)= 0.41

1. אין משמעות לתשובת מעבדה שאינה מחוברת לאדם. השקעה שלך בשאלה עם פרטים- גיל, מין, מצב בריאות, מחלות, תרופות, סיבת עשיית הבדיקה, תשובות קודמות/ נוספות אם יש- תקדם תשובה יותר עניינית לך. 2. אם התשובה מסומנת אדום כי היא מתחת לנורמה, אין בכך כל רע, זה בסדר. אולי פשוט אתה עם מסת שרירים נמוכה, אולי פ]שוט יש לך כליות מושלמות...

19/02/2013 | 12:46 | מאת: אביב

אני בת -26 ,בהריון שבוע 8 עם עודף משקל של 10-8 ק"ג הבדיקה נעשתה במסגרת בדיקות דם כלליות עם תחילת ההריון לא נוטלת תרופות, ללא מחלות כרוניות.

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה