תוצאה של C-Reactive Prot.

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

11/02/2013 | 14:26 | מאת: אודליה

שלום, אני סובלת מזה כחודשיים מגירודים בגוף המלווים בסימנים אדומים. כמו כן, כמעט כל יומיים מתנפח לי משהו אחר בגוף (בד"כ באיזור הפנים), מיום ליום המצב יותר גרוע. הפנו אותי לבדיקות דם וראיתי שהערך של ה C-Reactive Prot. יצא 21.2. מה זה אומר? בלי קשר לזה, אני כבר עברתי שלושה רופאי עור שהביאו לי כדורים שלא משנים את המצב במאום

1. איני יודע מה הנורמה במעבדה בה זה נבדק. 2. CRP זה אחד ממדדי הדלקת, ואינו ספציפי לשום דבר. 3. החיפוש אחר גורם אלרגיה יודע להיות לעיתים מתיש ומתסכל. אני מקווה שרופא המשפחה בתמונה ולא רק רופאי עור. 4. כדאי גם לבדוק צואה לפרזיטים במסגרת החיפושים.

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה