בדיקת שתן

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

05/02/2013 | 20:40 | מאת: גילי

בבדיקת שתןURINE ANALYSIS כתוב :GLUCOS/NORMAL האם המילה נורמל דורשת התייחסות ? דבר נוסף LEUKOCYTIS/25 TRACE האם תקין?

1. וודאי שהיא דורשת התייחסות. אפילו התייחסות שמחה שזה תקין. 2. אין משמעות לתשובת מעבדה שאינה מחוברת לאדם. השקעה שלך בשאלה עם פרטים- גיל, מין, מצב בריאות, מחלות, תרופות, סיבת עשיית הבדיקה, תשובות נוספות/ קודמות אם יש- תקדם תשובה יותר עניינית. הממצא של לויקוציטים יכול להיות סתמי ללא משמעות ויכול להיות עדות לזיהם. אין בפניה אף מילה על הרקע הבריאותי

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה