מה הן הבדיקות הללו ?

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

20/01/2013 | 23:58 | מאת: רון

RENAL PROFILE BONE PROFILE ELECTROLYTES (מדובר בבדיקות של קופ"ח מאוחדת) נדמה לי שחלק מהפרמטרים שנבדקים באחד מהם נמצאים גם באחרים. אודה אם תוכל לפרט מה כוללת כל אחת מהבדיקות הנ"ל תודה

לא אינני יכול לפרט מה אומרים הנ"ל, כי איני עובד במאוחדת ואיני יודע אתה יכול לשאול את הרופא המטפל שלך ייתכן בהחלט שיש חפיפה בבדיקות, אך המחשב אמור לאחד דברים. לא ידקרו אותך יותר פעמים בגלל חפיפה זו וגם כל בדיקה תיבדק פעם אחת.

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה