ברזל

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

20/01/2013 | 21:08 | מאת: לי

יצא לי תוצאות בבדיקות דם ברזל : 242 (שאר התוצאות תקינות).. יש לציין שחודשים האחרונים לקחתי תוסף של אצה כחולה ירוקה , האם היא גרמה לתוצאה הגבוהה , האם יכול להיגרם נזק מעודף ברזל ? האם להפסיק לקחת את התוסף.. ומה ניתן לעשות על מנת להחזיר את הברזל לרמות תקינות. תודה.

רמת ברזל היא מדד משתנה ואינו אומר כלום לגבי הכמות האמתית של ברזל בגוף איני מבין באצות כחולות ירוקות ולמה אנשים אוכלים אותן במקום לראותן בים איני יודע עלייך דבר- מה יש מאחורי "אני"- בת 9? 90? חולה. בריאה. תרופות?

21/01/2013 | 20:13 | מאת: לי

אני בת 30 , בריאה לוקחת גלולות מסוג מינס. מקווה שזאת מספיק אינפורמציה... GLUCOSE mg/dl 86 UREA mg/dl 31 CREATININE mg/dl 0.64 SODIUM mEq/L 139.5 POTASSIUM mEq/L 4.2 CHOLESTEROL mg/dl 148.4 TRIGLYCERIDES mg/dl 56 CHOLESTEROL- HDL mg/dl 53 CHOLESTEROL-LDL calc mg/dl 84 NON-HDL_CHOLESTEROL mg/dl 95 IRON µg/dl 243 GOT (AST) U/L 19 GPT (ALT) U/L 15 TSH mIU/L 1.84 VITAMIN B12 pmol/L 544 FERRITIN ng/ml 30 VITAMIN D (25-OH) nmol/L 48.3

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה