בדיקת ספירת כדוריות לבנות - wbc

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

17/01/2013 | 09:50 | מאת: אפרת

שלום רב, אני בת 52 סובלת כל חורף פעם משיעול יותר מסנוסיטיס מקבלת קלרינז.לפני יומיים עשיתי בדיקות דם בקופת חולים .יצא לי ערך 3.6 בבדיקה הנ"ל. ראיתי בהסבר שזה סימן לזיהום. עשיתי את הבדיקה כי אני משתעלת כבר 10 ימים. היה גם 38 חום למרות שקיבלתי מוקסיפן 500 מ"מ ולקחתי יותר משבוע. האם רצוי לעשות בדיקות נוספות ואם כן איזה? אודה מאוד לקבל תשובה לנייד שהוא 050-6208112 .

איני נותן תשובות פרטניות לנייד. ירידה של כדוריות לבנות יכולה להיות קשורה לזיהום וירלי. איני יודע לפענח ערך אחד מתוך 20 של ספירת דם. ביקשתי לעיל את כל תשובות המעבדה. המשך ניהול המקרה לפי המצב הקליני וההתפתחויות- דרך הרופא המטפל

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה