שלום

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

04/01/2013 | 11:28 | מאת: שירלי

שלום, בעקבות סדרת בדיקות מקיפה לברור כאבים נערכה לי הבדיקה הבאה ואלה ממצאיה. QI:IGM-שלילי IGG-שלילי Q.FEVER תוצאת QII:IGM- שלילי IGG-שלילי .הערה למדבקה : נסיוב שלילי.לאבחון סופי נא לשלוח נסיוב נוסף מה זה אומר? למה צריך לשלוח נסיוב נוסף?

כי אם המחשבה שהחשיפה לחיידק/ וירוס היתה לאחרונה ואולי הגוף טרם פיתח נוגדנים, מבקשים לחזור עליה אחרי זמן, על מנת לראות אם מופיעים נוגדני IGM, שמוכיחים שמדובר בחשיפה עכשווית. אם זה יהיה שוב שלילי, קרוב לוודאי שלא היתה כלל חשיפה.

04/01/2013 | 17:14 | מאת: שירלי

תודה על התגובה. יש לי שתי שאלות נוספןת? תןך כמה זמן עליי להבדק שנית? הבדיקה הזאת היתה בתחילת חודש דצמבר. ושאלה נוספת- איזה וירוס/חיידק יכול להיות בכבד?וממה יכולתי להידבק?

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה