בן 52

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

27/12/2012 | 15:37 | מאת: טלי

שלום רב, בעלי בן 52 בד"כ בריא, בבדיקות דם שגרתיות AMYLASE 119 כשהמקסימום רשום עד 100. רציתי לשאול מה זה הבדיקה הזו ? האם זה מצריך טיפול ? האם זה מסוכן ? כמו כן ןיטמין B12 187 . האם תוצאה זו מצריכה טיפול ? יש לציין כי הוא צמחוני. תודה טלי

1. עמילאז זו לא "בדיקת שיגרה" לאף אחד. 2. ראי בקשתי לעיל, מתחת לתמונות הרופאים, לסיפור מלא ולכלל תשובות הבדיקה. איני יודע לדעת מה התמונה בפאזל 50 חתיכות, משתיים שיש לי ביד.

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה