בדיקת דם b12

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

18/12/2012 | 15:13 | מאת: אילנה

בבדיקת דם שביצעתי השבוע b12 התוצאה הראתה 1184 כשהערך המקםימלי הרצוי הוא 911.מה המשמעות ומה יש לעשות (אגב מזה חדשיים אני נוטלת מדי יום תוסף של סולגר כדור מציצה (מתחת הלשון )1000מק"ג

אם את לוקחת תוסף תת לשוני אין שום אינדיקציה לעשות בדיקה! מה לעשות? קחי רק פעמיים בשבוע. לוקחת כבר רק פעמיים בשבוע? תרדי לפעם בשבוע

19/12/2012 | 10:28 | מאת: צוות סולגאר

שלום רב הסירי דאגה מלבך רמות כאלה של בי 12 הן לא מסוכנות וללא תופעות לואי . עלייך להפסיק לזמן מה ליטול את התוסף בכדי שהרמה שלו תרד במקצת ואז תוכלי לחזור למינון תחזוקתי של פעמיים בשבוע. אני ממליצה לעשות הפסקה לחודש ואז לחזור למינון תחזוקתי. בברכה קריסטינה יעקובלב נטורופתית צוות סולגאר-סופהרב

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה