פרוגרסטרון בירידה בתחילת הריון

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

13/12/2012 | 15:58 | מאת: ל

שלום, בבדיקת דם שביצעתי בשבוע 4 (יום האיחור במחזור) התקבלו התוצאות: BETA- 366 Progesteron - 239.6 בבדיקת דם שביצעתי בשבוע 6 פלוס 4 ימים התקבלו התוצאות: Progesteron 179.6 Beta 35,697 מדוע יש ירידה בערך הפורגרסטרון? האם זה מעיד על התפתחות לא תקינה של השיליה? תודה רבה

בעיה רפואית קלינית? חוסר יכולת לעשות הריון לא אקדמאי? 1. איני יודע. צריך לדבר עם רופא נשים שיכול להשוות ממצאי בדיקה גופנית+ US+ ערכי בדיקות. 2. למיטב ידיעתי אין בשלב זה ממש שיליה.

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה