בדיקת דם

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

26/11/2012 | 18:14 | מאת: ענבל

נטלתי לפני שבועיים פוסטינור, ואני לוקחת גלולות למניעת הריון. עשיתי אתמול בדיקת דם ובאותו היום קיבלתי גם מחזור. יכול להיות שמחזור+פוסטינור השפיע על בדיקת הדם שלי? יצא לי LDL cholesterol 177.6 Platelets 451 Lymphocytes 43.7 אני בת 23. ללא עבר של מחלות, בריאה, לא לוקחת כדורים. אבל יש לי משפחה עם בעיות לב ושומנים בדם (סבתות ואבא שלי) יש לי מה לדאוג??

1. איני יודע לפרש חלקיקי בדיקות. 2. במקום לשבור את הראש אם יש קשר בין הדברים או לא, הייתי חוזר על הבדיקה כעבור חודש- חודשיים, רחוק מהמחזור והפוסטינור, ורואה מה התוצאות.

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה