ברזל,ספיגה ואבץ!

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

22/11/2012 | 15:49 | מאת: מרטין

שלום, רציתי להתייעץ אתכם המומחים אילו תוספים כדאי לי לקחת במצב שבו אני נמצאת כיום.ומה זה אומר בעצם,היכן הבעיה?בכבד? תוצאות שהיו מודגשות: Ferritin-3.2 ng/mL TRANSFERRIN-445 mg/dL MCH-26.6 pg המון תודה,אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי!!

22/11/2012 | 15:56 | מאת: מרטין

ושכחתי לציין שאני בחורה צעירה בת 22,ונראה לי שהמצב לא מאיר פנים כ"כ.ואני כן מרגישה קור ועייפות.תקופה ארוכה מאוד אני מנסה להאריך את השיער אך אין שינוי.השיערה דקה ושברירית,ואני משתמשת בתכשירים טבעיים ומזינים לכאורה.בנוסף לכך אני לוקחת גלולות 'בלארה' שרופא נשים המליץ לי עקב פנייתי אליו בגלל אקנה בינונית.אני די מתוסכלת מהפצעים כי אני באמת לא מבינה למה!עד גיל 20 לא היה לי כלום ואז פתאום כשהפסקתי עם הגלולות(בזמנו מרסילון)הכל התפוצץ.ואני מפחדת לקחת רואקוטן.ואני חייבת לציין שעבר סבלתי מהפרעות אכילה ותת משקל(מגיל 17 עד 19 בערך)אך לאט לאט התאזנתי..אני באמת נואשת!לא יודעת מה כדאי לי לעשות ומה הבעיה האמיתית בכל הסיפור. בכל מקרה,המון תודה!!

איך יענו המומחים אם לא כתבת מילה וחצי מילה על מצבך??? ראי בקשתי (מתחת לתמונות הרופאים) לסיפור מלא וכלל תשובות המעבדה!

23/11/2012 | 12:11 | מאת: מרטין

בתגובה מתחת לתוצאות של בדיקות הדם.תיארתי את מצבי כיום ואת מה שהוללתי לגופי בעבר. תודה.

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה