בדיקה ca15-3

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

21/11/2012 | 19:39 | מאת: אינה

שלום אימא שלי בת 53 לפני 12 שנה חלתה בסרטן שד. עכשיו בריא עשתה בדיקות דם שיגרתיות הכל תקין לגמרי חוץ מבדיקה ca 15-3 לפני שנה הייה 29 והיום 53.1 היא ממש בלחץ ממוגרפיה ללא שינוי משנה שעברה וכל הבדיקות האחרות תקינות לחלוטין מה זה אומר צריך דחוף לפנות לרופא תודה

אין שום דבר דחוף עליה לחזור לאונקולוג, אבל לא צריך לנסוע למיון הלילה. לא כל עליה בסמן מעידה על הישנות המחלה. עליה במרקר יכולה לבוא שבועות עד חודשים לפני שמופיע משהו שרואים בצילומים, ולכן צריך לפנות לרפא המטפל על מנת לעשות הערכת מצב.

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה