תוצאות חריגות בבדיקת דם

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

18/11/2012 | 14:41 | מאת: זהבה

wbc נמדד לפי פרמטרים אחרים ממה שרשום אצלי בטופס התוצאות. אצלי נרשמה חריגה בצבע אדום והתוצאה 12.1.כשהנורמה 11. אבל לפי הכתוב במקומות אחרים אלה ערכים של תאי דם לבנים והם נמדדים במספרים אחרים. מה הסיבה לרישום הזה? שאלה נוספת. קיימת חריגה באדום גם בבדיקת יוריק אסיד.התוצאה אצלי 6.78. על מה זה מצביע? לתשובת המומחים אודה מקרב לב

1. למעבדות שונות יש ערכי נורמה שונים. בכל מקרה זו לא סטיה משמעותית. 2. איני יודע מה הנורמה של יוריק אסיד במעבדה בה זה נבדק.

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה