תוצאות בדיקת דם

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

23/10/2012 | 21:22 | מאת: שמואל

בבדיקת דם האחרונה שעשיתי התדלו התוצאות הבאות urea (b0 62 CREATININE (b 1.57 eGFR 44Fא e - lron Folic ACID 5 vITAMIN D 25(OH 15 MCHC-M.Cell Hb cont.31.5 אבקש לדעת מה טוב ומה עלי לעשות

23/10/2012 | 21:27 | מאת: שמואל

אשמח כמובן לדעת מה פרוש של כל דבר בתודה מראש שמואל

איני מבין איך אתה חושב שאני יכול לדעת ואיני מבין איזו פרשנות אתה מבקש. אתה הרי יודע מדוע נבדקו הדברים ומה חיפשתם. ראה בקשתי לעיל, מתחת לתמונות הרופאים לסיפור מלא וכלל התשובות, גם התקינות אין משמעות למספרים שאינם מחוברים לאדם

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה