סודיום נמוך (128)

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

21/10/2012 | 21:44 | מאת: קטיה

בת 63 סודיום 128 מה זה אומר ומה צריך לעשות ? יש לי חולשה והאם אלה הסימנים ששיכים לכך שהסודיום נמוך ? תודה רבה על תשובתך

נתרן 128 יכול להביא לבלבול קשה והעברה דחופה לחדר מיון, ויכול להיות משהו הרבה יותר מתון ראשית צריך לתקן זאת על ידי הגבלת שתיית מים נקיים וקבלת יותר מלח צריך להזהר שלא לעשות תיקון אגרסיבי מדי וצריך לחזור על הבדיקה לעיתים תכופות בנוסף יש למצוא מדוע זה קרה- תרופות? שלשול? עודף שתיית מים? מחלה חריפה? אם מצבך הכללי בסדר גשי מחר בבקר לרופא המטפל. אם מאוד לא בסדר- עוד הלילה למיון

22/10/2012 | 08:17 | מאת: קטיה

לדר' שלום, מודה לך על תשובתך המהירה , כהמלצתך אגש לרופא כבר היום בבוקר לטיפול. תודה רבה קטיה

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה