פענוח בדיקת דם

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

03/10/2012 | 23:12 | מאת: גיא לוי

שלום! אני בן 18, בריא בד"כ, עשיתי לאחרונה בדיקת דם, הכל יצא תקין חוץ מ2 דברים שקשורים לכדוריות דם לבנות לפי מה שקראתי: Neutrophils 39.5% Lymphocytes 47.8% רציתי לדעת על מה זה מעיד?ואיך אני יכול "לשפר" את זה? תודה

על מנת לשפר את זה עליך להמנע מעשית בדיקות מיותרות. ראה בקשתי לעיל לסיפור מלא וכל התשובות כי אין שום משמעות לשני חלקי פאזל מתוך 20

04/10/2012 | 09:28 | מאת: גיא לוי

פעם אחרונה שעשיתי בדיקת דם הייתה בכיתה ז', ואמא שלי חשבה שלא יזיק לעשות עוד בדיקה אחרי 6 שנים

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה