דם סמיך

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

03/10/2012 | 11:07 | מאת: אביה

שלום, הייתי היום בבדיקות דם והאחות אמרה לי שהדם שלי מאוד סמיך. מעניין אותי לדעת: 1. מה הסיכונים/אם יש , בדם סמיך מאוד? 2. ממה זה יכול להגרם? חשוב לציין, שרמת ההמוגלובין שלי מאוזנת (14 בערך) ואני שותה ה-מ-ו-ן מים ביום, כל יום , ללא קשר לבדיקות דם.. בערך 3 ליטר ביום. למה זה עוד יכול להיות קשור? תודה רבה (בת 23)

לא ברור לי למה אתה מתכנן תוכניות טיפול לבעיה שאינה קיימת קרוב לוודאי??? מה זה "דם סמיך"? עם המוגלובין 14??? מי הסמיך את האחות לומר דבר כזה? לך קודם תברר מה כוונת המשורר ואז תתחיל לטכס עצה איך לטפל בבעיה.

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה