תרגום מילולי וברור לבדיקה בבקשה

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

02/10/2012 | 23:27 | מאת: שילה

שלום רב וברכת מועדים לשמחה ! אבקש אם אפשר תרגום ברור לערכי בדיקת בלוטת התריס . tsh -1.28 t-3 - 2.7 t-4 - 1.4

02/10/2012 | 23:42 | מאת: שילה

סליחה! אני אישה בת 54 , בילדותי ניתוח לב פתוח , מזה 4 שנים הפרעות קצב מטופלות בשנה האחרונה עם קרדילוק 2.5 מ''ג ליום . עצבנית מאוד ,התפרצויות זעם , מדוכאת , אוכלת בצורה בהמית ועולה המון במשקל , הפרעות בשינה ובכלל מרגישה רע מאוד פיזית ונפשית .

איני יודע לענות על שאלתך מאחר ולא צרפת את ערכי הנורמה של המעבדה (מופיעים על דף התשובות, ומהם את גם יודעת אם התשובות תקינות או לא) לפי תיאורך את זקוקה מאוד לעזרה ולא ברור לי מה נעשה עד כה. בטח שלא בדיקת בלוטת התריס בלבד היא התשובה.

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה