שקיעת דם גבוהה

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

21/09/2012 | 12:12 | מאת: מישהי

שלום, קיבלתי תוצאת ESR גבוהה עם תוצאה של 120. את הבדיקה עשיתי ב-13 לחודש וחזרתי עליה ב-20 לחודש.שתי התוצאות יצאו זהות. רציתי לציין שכבר שישה ימים אני סובלת משיעול חזק, כאבי גרון, אודם בגרון וחולשה כללית. האם יש קשר בין הדברים?מה זה יכול להיות ומה אני אמורה לעשות כעת? תודה

זה בהחלט שקיעה מוחשת מאוד מאוד ואולי מעידה על זיהום חיידקי- אולי דלקת ריאות אם מרגישה חולה- אולי תגיעי היום למוקד רפואי בו אפשר גם לעשות צילום או למיון (עם הפניה מרופא או מוקד של הקופה שלך)

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה