בדיקת שתן לילדה בת 10

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

10/09/2012 | 14:47 | מאת: מיכל

אשמח לעזרתך בפיענוח תוצאןת ב.שתן ילדה בת 10: 5.5 ph Nitrit (U) | | NEGATIVE Ketone (U) | | NEGATIVE Glucose (U) | | NORMAL Urobilinogen (U) | | NORMAL Bilirubin (U) | | NEGATIVE Protein (U) | mg/dL 10 * 500 Leucocytes (U) | Erythrocytes (U) | cell/µl 25 שתן- מיקרוסקופיה Leucocytes (U)/Field 17 15 Erythrocytes (U)/Field | Ery/F Mucous (U) +++ Squamous Epithelial Cell +

יש תאים אדומים ותאים לבנים בבדיקת השתן.

11/09/2012 | 11:52 | מאת: מיכל

והאם זה מעיד על תהליך דלקתי או שיש להצתין לתרבית? אציין כי אין סימפטומים מעבר לתכיפות במתן שתן

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה