נתון בדיקה מעורר חשש

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

08/09/2012 | 00:02 | מאת: משה

שלום רב, קיבלתי בבדיקת דם נתון החורג במידה גדולה מהתחום התקין שלו. איני יודע מה פירושו ומה משמעות החריגה. להלן העתקו : CMV-IGG 86.50 U/ML ( 0.00- 12.00) (.........)* • (CMV IGG <12 U/ML = NEGATIVE ) החל מ26-06-12 שינוי ערכי ייחוס • (CMV IGG 12 -14 U/ML = BORDERLINE) עקב שינוי שיטה • (CMV IGG >14 U/ML = POSITIVE ) • (CMV IGG <0.4 IU/ML = NEGATIVE :26-06-12 עד) • CMV-IGM NEGATIVE אפשר בבקשה לקבל פירוש הנתונים האלה ? בתודה מראש,

זה אומר שנחשפת בעבר לוירוס CMV ופיתוחת נוגדנים ברמה גבוהה וזה מצויין זה כמו שתמצא בתדפיס הבנק שלך שהיתרה יותר גבוהה ממה שחשבת. מסכים שלא מעורר חשש- נכון?

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה