תוצאות בדיקת דם המוטולגיה

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

06/09/2012 | 13:43 | מאת: איתי

בספירת דם קיבלתי תוצאות חריגות: wbc: 4.1 כאשר התקן הוא בין 4.5 ל -11 nuet % 38.8 כאשר התקן בין 40 ל-70. nuet abc 1.6 כאשר התקן בין 1.8 ל 7.7 lym % 44 כאשר התקן הוא בין 40 ל - 20. כל שאר הדברים שיש בבדיקה אני בטווח תקין לגמרי. יש לציין שאני בחור בין 29 בריא לגמרי מרגיש טוב. כמובן שאלך עם זה לרופא המשפחה. אבל אשמח לשמוע דעה מקצועית עד כמה שניתן.

דיעה מקצועית: 1. בחור בן 29 בריא לא צריך לעשות ספירת דם. 2. בחור בן 29 שרוצה תשובה מקצועית, צריך לתת מידע לבעל המקצוע. ראה בקשתי לעיל, מתחת לתמונות הרופאים, לתת את כל התשובות.

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה