בדיקות דם לילד

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

02/09/2012 | 22:25 | מאת: בדוי

בני (בן 13) לוקח ריטלין באופן קבוע (רק בזמן הלימודים ולכן התחיל לפני שבוע אחרי חודשיים הפסקה) ולכן עשינו לו בדיקת דם יצא ערכים נמוכים מדי של HB-12.5, HCT-35.8, RBC-4.46 וערך גבוה של PHOSPHATASE-5.9 בנוסף הוא מתלונן על כאבי בטן שאותם ייחסנו להתרגשות מפתיחת השנה אבל לך תדע כי יש תחושה שזה מחמיר אולי גם חשוב לציין שהוא סובל מעודף משקל קל ולאחרונה התחיל להתאמן באומנויות לחימה והאימונים די אינטנסיבים ובפירוש לא משהו שהוא היה רגיל אליו אם אפשר, הייתי שמח להסבר של התוצאות תודה.

1. אין קשר בין לקיחת ריטלין לבין בדיקות דם. 2. אין משמעות לחלקיקי ספירת דם. שילחי את כל התשובות שיש לך, כולל ערכי הייחוס של המעבדה, 3.

03/09/2012 | 14:07 | מאת: בדוי

איך שולחים את התוצאות? יש לי את זה בPDF

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה