פענוח תשובות מעבדה

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

30/08/2012 | 12:22 | מאת: יעל

הנני סובלת מכבד שומני, רופא המשפחה נתן לי לעשות בדיקות יותר מקיפות. להלן התשובות שקבלתי: CRP - 1.04 ALPHA FETOPROTEN TM 3.26 ESR 54 אודה על פיענוח הבדיקות בתודה יעל

את לא "סובלת" מכבד שומני (זה מצב שלא מרגישים אותו) אלא אובחנת שיש לך כבד שומני רופא המשפחה שלך אותך לבדיקות כלךשהן מסיבה כלשהיא אותה לא כתבת ראי בקשתי לפרטים מלאים (לעיל, מתחת לתמונות הרופאים) למה בכלל החל כל הבירור? מה ערכי הנורמה של הבדיקות (הם משתנים ממעבדה למעבדה) היש עוד תשובות- גם אם תקינות?

30/08/2012 | 13:58 | מאת: יעל

בהמשך לשאלתי הקודמת אמת אני סובלת מהכבד, אך רופא המשפחה רוצה לשלוח אותי לבירור במרפאת כבד ואז הוא שלח אותי לאולטרה סאונד וליותר בדיקות. ערכי הנורמה CRP 0.0-0.5 אלפא לא צויין הנורמה ESR - 2.2-39.0 הברור התחיל בעקבות אנזימי כבד גבוהים שאר הבדיקות תקינות

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה