המשך להליקובקטור

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

15/08/2012 | 16:05 | מאת: מיכל

שלום אני בת 43 סובלת מצרבת אחרי ניתוח שרוול מלפני 4 שנים'בריאה נחמדה וחייכנית.הנטרופתית שלי חשדה בחיידק בגלל הצרבות ואכן הוא קיים.איני מעוניינת בטיפול הקונבנציונלי ולכן התחלתי לטפל בצמחי מרפא לאחר כחודש וחצי הבדיקה שהייתה 13 ירדה ל11 אני שואלת אם זה משמעותי או מיקרי לחלוטין תודה מראש

יכול להיות מקרי לחלוטין. המשמעות נקבעת על ידי הרגשתך ולא על ידי הבדיקה החיידק נמצא אצל מחצית מהאוכלוסיה, כך שמבחינתי תשובה חיובית טובה בדיוק כמו הטלת מטבע מבחינת סיכוי שתהיה חיובית.

15/08/2012 | 22:14 | מאת: מיכל

יפה.כל הכבוד בדרך כלל כל רופא משפחה וגסטרו שומע הליקובקטור מעל 5 נותן מיד טיפול אנטיביוטי גם אם אין שום תסמינים אז מה קורה פה מה נכון?

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה