ריאקטיב פרוטאין גבוה

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

11/07/2012 | 20:03 | מאת: דיקלה

סבלתי מדלקת ריאות ואושפזתי הערך היה 140 קראתי בגוגל שזה מעיד על זיהום או גידול, איך אפשר לדעת זיהום זה ברור אחרת לא היו נותנים אנטיביוטיקה אבל איך אפשר לדעת שלא מדובר בגידול חלילה.

11/07/2012 | 20:14 | מאת: דיקלה

סליחה ד"ר, עוד שאלה בדיקת גבוה t4free 18 t3 נמוך 3.1 לפני האשפוז לאורך שנים לא היתה בעיה עם זה רק ביום האשפוז . האם יש מצב שבגלל האשפוז/הטיפול/המחלה קרה השינוי? תודה

אם אושפז בגלל דלקת ריאות זה הדבר מספיק לערך CRP גבוה ואין צורך. לשער ולחפש גם גידול לא בודקים תפקודי תריס בזמן מחלה חריפה, אני אלא אם חושדים שפעילות יתר גרמה לתופעות.. חכי חודש ותחזק על הבדיקות

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה