בדיקות דם

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

30/04/2010 | 01:48 | מאת: אלמוני

שלום רב, קיבלתי תוצאות דם בגלל שלפני כחודש הנתונים הראו שהיתה לי דלקת וירלית כנראה חזרתי על התוצאות והנה התוצאות. WBC היה 3.7 לפני חודש היה 3.1 Neutrophils % היה 38.5 לפני חודש היה 40.1 Neutrophils היה 1.42 לפני חודש 1.52 TSH היה 1.2 לפני כמה שבועות אין לי תוצאות של הבדיקה האחרונה עדיין. T3 T4 היה תקין לפני חודש אין תוצאה של בדיקה אחרונה. Lymphocytes % היה50.9 לפני חודש היה תקין האם יכול להיות קשר ליתר פעילות בלוטת התריס לספירת דם נמוכה ונטרופילס? מה מומלץ לעשות?

30/04/2010 | 11:12 | מאת: ד"ר שי מזור

אתה "נדקר" סתם התוצאות פחות או יותר שוות בשנ המקרים ובל מקרה אינן משמעותיות מבחינה קלינית וזה כולל גם את בלוטת התריס

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה