רישום בדיקות

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

26/04/2010 | 22:43 | מאת: Q

האם אחיות בקופת חולים במרפאות רפואת משפחה רושמות ביומן או ספר בכל יום עבודה את בדיקות המעבדה כמו תרביות למיניהן שהן שולחות למעבדות מחוץ למרפאה כדי לנהל רישום מסודר למקרה צורך ? וכדי לדעת שהבדיקה אכן נשלחה עם מדבקה למקום המתאים ?

27/04/2010 | 06:55 | מאת: ד"ר שי מזור

אחות מקבלת מטופל עם טופס בדיקות וכרטיס מגנטי מעבירה כרטיס מגנטי לוקחת דם שמה מדבקות ברקודים מדוייקות על הטופס ועל כל מבחנה שולחת למעבדה אני לא יודע להיכן אתה חותר ,,,,אבל זו הפרוצדורה יש בדיקות שדורשות מספר מדבקה משלהן ואכן האחות מדביקה על הטופס מדבקה נוספת ואותו מספר מודבק גם על המבחנה עצמה

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה