בדיקות דם

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

01/03/2010 | 12:10 | מאת: אנה

אני בחורה בת 24 ואלו תוצאות בדיקות דם אחרונות שלי. הייתי מעוניינת לדעת מה זה אומר : Creatinine (B)- 0.5 Fe - Iron-19 Transferrin-374.6 Ferritin-12 אני מודאגת מאוד.

01/03/2010 | 18:45 | מאת: ד"ר שי מזור

איך אנחנו אוהבים תוצאות חלקיות,,,אבל מה יש לעשות קראטינין נמוך לא מטריד ,,רק גבוה מטריד כמה שאני זוכר שהברזל מעט נמוך וצריך תוספת ברזל בכדורים למספר חדשים אם את כ"כ מודאגת אומר שהסיבה הכמעט עיקרית בצעירים לאנמיה מחוסר ברזל היא תזונה לקוייה ולא מאוזנת אז תתחילי לדאוג לעצמך

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה