אחר

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

26/02/2010 | 13:39 | מאת: חייל

שלום דוקטור אני חייל קרבי בחטיבת בצנחנים. ויש לי בעיה קצת אחרת משל האחרים כאן. לא מזמן הגעתי למקום מסויים לתקופה קצרה של שבועות ספורים וקבלתי מפקד זמני, היחסים בנינו מאוד רעועים ומזלזלים אבל בכל זאת הוא המפקד ואני מחוייב לכל פקודה. לפני כשבועיים היה ארוע מאוד חשוב במשפחתי המצומצמת (שאין בה יותר מדי ארועים לצערי) אז אני לאחר מכן אפילו הוריי ניסו ובקשו מהמפקד שאני אצא לארוע והמפקד המשיך לסרב בתקיפות בלי שום סיבה למרות שהארוע היה ביום שבת ולא הייתה שום סיבה לכך שאני לא אצא. בכל מקרה, בעוד שבוע מהיום יש ארוע נוסף של חתונה עם הדוד היחיד שלי. וחשבתי שאני לא יכול להסתמך שוב על המפקד. ואני יודע בבירו שבבסיס של הצנחנים זו לא הייתה שאלה אפילו והיחס הרבה יותר טוב החלטתי שאני צריך להפסיק לתת למערכת לדפוק אותי ואני אנסה לצאת ליום גימל או שניים כמו כל שאר הג'ובניקים שבבסיס הנ"ל כמובן דוקטור חשוב לי שתדע שזו הפעם הראשונה שאני מנסה לעשות כזה דבר ואני מקווה שהאחרונה. לעניין! אם יש איזושהיא דרך לגרום לרופא בבסיס או לרופא בביקור רופא להוציא אותי ליום מנוחה בבית אני מאוד אשמח לשמוע אני אבין אם תגידו שזה לא לעניין אבל בכל זאת אשמח אם תפנו אותי לרופא אחר (שאולי יותר קרוב לתקופת הצבא) שיוכל לעזור לי. תודה רבה. חייל קרבי!

28/02/2010 | 07:26 | מאת: ד"ר נצר חירם

שלום, אם ברצונך להעזר ברופא בבסיס אמליץ על שיחה גלויה עימו. יש סיכוי די סביר שיוכל להענות לך, כל עוד תשוחח עימו גלויות ובישירות. בברכה, ד"ר נצר חירם

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה