מחפשת פיענוח של בדיקת שתן בהריון

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

24/02/2010 | 12:18 | מאת: חנית

עשיתי בדיקת שתן לתרבית שיגרתית של מעקב הריון (שבוע 27 אם זה משנה) והתוצאה היתה: תערובת חיידקים גרם חיוביים לא הצלחתי למצוא באינטרנט מה זה אומר בעיקרון אני אראה את הרופאה שלי עוד 3 שבועות האם זה משהו רציני אודה על התיחסותך חנית

24/02/2010 | 15:20 | מאת: ד"ר שי מזור

תרבית מעורבתהיא תרבית שבה צמחו מספר חידקים כולל כאלה שמקורם בעור זה קורה כשהתרבית לא נעשית כמו שצריך כלומר להתחיל באסלה,להפריש אמצע זרם לכוס הבדיקה ולסיים הטלת שתן באסלה את צריכה לחזור על הבדיקה

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה