חולשה

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

16/02/2010 | 13:16 | מאת: חו

שלום רב. בני בן 20 מתלונן כבר חודשיים על חולשה בידיים וברגליים עשו לו בדיקות דם כלליות+ספירת דם ויצא בסדר איזה עוד בדיקות הייתם ממליצים לבצע לו?והאם ניתן לראות בבדיקות דם כלליות את רמות הויטמינים? בתודה חן.

16/02/2010 | 16:55 | מאת: ד"ר נצר חירם

שלום, כדי לראות רמות ויטמינים, יש לקחת בדיקת דם מתאימה. בענין חולשה המתבטאת בידיים וברגליים, אמליץ על שיחה עם רופא המשפחה, תוך שיתוף מירבי של כל התלונות והחלטה משותפת כיצד להתקדם הלאה בבירור, אם צריך. בברכה, ד"ר נצר חירם

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה