ALT AST CK

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

08/02/2010 | 21:29 | מאת: רמי

שלום רב, בבדיקות הדם השגרתיות שעשיתי לאחרונה נתקבלו הערכים הבאים: ALT 49 AST 68.2 CK 4305 כן, זאת לא טעות ארבעת אלפים שלוש מאות וחמש אני בן 29 עסקתי בספורט מקצועני (כדורס) עד לפני 9 חודשים ו-3 ימים לפני הבדיקה הייתי באימון בחדר כושר (אימון שני לאחר תקופה ארוכה שלא התאמנתי) לפי מה שקראתי באינטרנט לספורטאים יכול להיות ערכים גבוהים מהנורמל. אשמח לשמוע את תגובתכם

13/02/2010 | 00:22 | מאת: ד"ר יעל הס

כדאי לחזור על הבדיקה אחרי מנוחה של מספר ימים. זה בהחלט יכול להיות עליה באנזימים בגלל פגיעה בסיבי השרירים.

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה