EDV

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

02/02/2010 | 10:37 | מאת: דב

אני בן 25 בריא בדרך כלל. במשך שבוע וחצי יש לי חום שעולה בלילה ויורד ביום וחולשה כללית. בבדיקת דם נאמר לי ע"י רופא המשפחה שיש לי EDV. מה זה אומר? האם יש מה לעשות? האם מדבק(אשתי בתחילת הריון)?

02/02/2010 | 10:45 | מאת: גיא

כנראה שהתבלבת והתכוונת ל ebv זה מה שנקרא מחלת הנשיקה על שם הנגיף המחולל אותה אפשטיין בר וירוס . תחפש בגוגל מחלת נשיקה כי אני הבראתי ממנה בטיפול אלטרנטיבי של מטפל שעוסק במחלות עור ובמחלת הנשיקה. לרופא קונבציונלי אין מה להציע לך אתה אמור לשכב בבית עוד חודשים רבים עם כל מיני תסמינים. בהצלחה

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה