תוצאות בדיקת דם

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

30/01/2010 | 20:30 | מאת: ימית

בהמשך לתשובת בדיקות הדם קיבלתי trglycerides - 245 מהי בדיקה זו והאם היא תקינה? תודה ימית

31/01/2010 | 07:45 | מאת: ד"ר נצר חירם

שלום, TG הם חלק משומני הדם. רמתם עולה בעיקר בצריכת פחמימות, סוכרים ושומנים. אחת הדרכים היעילות ביותר להורדתם היא פעילות גופנית ושמירה על דיאטה נכונה. הרמה שציינת גבוהה במעט. אמליץ לך על פעילות גופנית סדירה ועל ייעוץ תזונתי. בברכה, ד"ר נצר חירם

31/01/2010 | 08:44 | מאת: ימית

לד"ר נצר חירם תודה רבה על פיענוח הבדיקה. נ.ב. האם אני צריכה לדאוג מכך מפני שיש לי גם רבת המוגלובין נמוכה 8.9 ימית

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה