כבד שומני

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

10/01/2010 | 00:04 | מאת: יצחק עמיחי

לפני כמה שנים עשיתי אולטרסאונד כבד והתברר שיש לי כבד שומני. אני עושה בדיקות דם מידי פעם, כל הבדיקות תקינות כולל כורסטרול וסכרת, הכל תקין. חוץ מ-alt(gpt)72. אוכל אוכל בריא שוקל 76 ק"ג גובה 1.65 ולא שותה אלכוהול בדרך כלל. הרופאים אומרים שזה לא מדאיג. הייתי אצל רופא כבד ואמר שלא צריך שום תרופות. מה דעתך?

10/01/2010 | 13:47 | מאת: ד"ר שי מזור

אין טפול תרופתי לכבד שומני יש טפול לאיזון מחלות רקע כמו סכרת שיכולות לגרום לכבד שומני,,,מה שאתה אומר שאין לך

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה